Informatii la: 0720.037.611
contact@dwt.com.ro

Cosul dvs. este gol

Categorii
Informatii
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Garanţie

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru beneficiază de condiÅ£ii de garanÅ£ie conforme legislaÅ£iei în vigoare ÅŸi politicilor comerciale ale producătorilor: Persoanele fizice beneficiază de garanÅ£ie 24 luni. Persoanele juridice beneficiază de garanÅ£ie 12 luni. Se acordă garanÅ£ie pentru defecte de material ÅŸi defecte de fabricaÅ£ie. Nu se acordă garanÅ£ie dacă produsul a fost utilizat necorespunzător sau pentru  uzură. Nu se acorda garantie persoanelor juridice la produsele de bricolaj.

ÃŽn cazul certificatelor de garanÅ£ie emise de producători, produsul reclamat defect în perioada de garanÅ£ie trebuie prezentat  la cel mai apropiat centru de service menÅ£ionat în certificat.

În cazul certificatelor de garanţie emise de SC VIVA METAL DECOR SRL, produsele defectate în perioada de garanţie vor fi recepţionate în centrul de service propriu: STR. Albesti nr.10, Curtea de Arges, jud. Arges.

Produsul va fi prezentat la service însoţit de descrierea scrisă a defectului reclamat precum şi de documentele de achiziţie - factură (copie) şi certificatul de garanţie în original. În cazul în care nu puteţi prezenta personal produsul, acesta şi documentele menţionate vor fi expediate folosind serviciul de curierat. Costurile de livrare vor fi suportate de vânzător doar in conditiile in care produsul nu s-a defectat din vina utilizatorului – acest fapt va fi constatat odata cu receptionarea produsului. Va rugăm ca în prealabil sa ne contactaţi. Diagnosticarea se face în maxim 48 ore.

Remedierea - prin depanarea produsului, înlocuirea partială sau integrală, returnarea contravalorii produselor în lipsa altor soluţii.

Returnarea produsului la client - clientul este notificat pentru a se prezenta în vederea ridicării produsului reparat de la service. Pentru clienÅ£ii din afara localităţii, produsul va fi expediat  prin curierat rapid.

 

Timpul de nefuncţionare prelungeşte în mod corespunzător termenul de garanţie. Acest interval se consideră din momentul înregistrării în unitatea de service până la aducerea produsului în stare de utilizare normală şi notificarea în scris, în vederea ridicării produsului, sau până la predarea efectivă a produsului către consumator.

spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

anpc-sal

SOL
Website detinut de Viva Metal Decor S.R.L., CIF: RO17295275, Reg.Com: J03/403/2005

dwt.com.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.