|
|||
Comanda instant - Mustimetru Strend Pro STN 25 7621, domeniu de masurare 8-30%
|
|||
Mustimetru Strend Pro STN 25 7621, domeniu de masurare 8-30% |
|||
Mustimetru Strend Pro STN 25 7621, domeniu de masurare 8-30%
Caracteristici tehnice:
Instrument destinat determinarii continutului de zahar in
solutii rezultate la presarea strugurilor (must), sucuri de fructe etc.
Masurarea se efectueaza prin scufundarea aparatului in solutia respectiva,
valoarea continului de zahar determinandu-se prin citirea diviziunii de pe
scala mustimetului pana la care acesta s-a scufundat.
Domeniu de masurare: 8% - 30%
Pentru o masurare cat mai exacta, lichidul trebuie sa aiba o
temperatura de aproximativ 20 oC .
Valorile normale pentru vinul alb sunt cuprinse intre 20-21%
iar pentru vinul rosu intre 22-24%.
Pentru a mari cu un procent nivelul de zahar, se adauga 0,6
kg la fiecare 100kg de struguri (nu must!)
|
|||